PO Management

Open menu
Thema's
Regiobijeenkomsten UW EIGEN ACADEMIE

Regiobijeenkomsten UW EIGEN ACADEMIE

Leerkrachten bepalen de kwaliteit van het onderwijs. Want alleen met goed geschoolde mensen voor de klas kunnen we onderwijs naar het hoogst mogelijke niveau tillen. Het is dus belangrijk dat de didactische en pedagogische kennis en vaardigheden van onze leerkrachten op niveau zijn.

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Matthijs Akkenaar
Matthijs Akkenaar

Matthijs Akkenaar is business unit manager van 'Uw eigen Academie' bij Heutink Trainingen. 

Uw eigen academie heeft een Cedeo-erkenning voor E-learning. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die dit keurmerk verleent op basis van de criteria klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Uw eigen academie is de eerste online cursusaanbieder die ‘Cedeo-erkend’ is. Uit het rapport van Cedeo blijkt dat uw eigen academie een zeer hoge mate van klanttevredenheid heeft. Ruim 98% van de opdrachtgevers geeft aan tevreden tot zelfs zeer tevreden te zijn over de samenwerking met uw eigen academie.

Partners

Leuker.nu
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij leren
Inspirify
AVS
Van Rooij Communicatie
Maak je eigen onderwijsboek
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!