PO Management

Open menu
Thema's
Scholen & besturen starten eigen academie

Scholen & besturen starten eigen academie

Professionalisering van de leerkracht staat hoog op de agenda van de overheid, maar ook van veel schoolbesturen en directeuren. Eén van de manieren om daar invulling aan te geven is het starten van een eigen schoolacademie met e-modules. In dit artikel leest u een aantal ervaringen van scholen die hun eigen academie gestart zijn in samenwerking met Heutink Trainingen of er dit najaar voor het eerst mee aan de slag zijn gegaan.

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Matthijs Akkenaar
Matthijs Akkenaar

Matthijs Akkenaar is business unit manager van 'Uw eigen Academie' bij Heutink Trainingen. 

Uw eigen academie heeft een Cedeo-erkenning voor E-learning. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die dit keurmerk verleent op basis van de criteria klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Uw eigen academie is de eerste online cursusaanbieder die ‘Cedeo-erkend’ is. Uit het rapport van Cedeo blijkt dat uw eigen academie een zeer hoge mate van klanttevredenheid heeft. Ruim 98% van de opdrachtgevers geeft aan tevreden tot zelfs zeer tevreden te zijn over de samenwerking met uw eigen academie.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!