PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Mijn Leergemeenschap

De begeleidingsgids voor PLG
Naomi Mertens

In deze praktische gids leer je stap voor stap hoe je een PLG begeleidt en wat cruciale momenten zijn in het PLG-proces. 

Recensie

Om antwoorden te vinden op vragen die leven in de school kun je samen met collega’s werken in een Professionele Leergemeenschap (PLG) waarin jullie door te onderzoeken en te ontwerpen de juiste en passende antwoorden kunnen vinden.

In deze praktische gids leer je stap voor stap hoe je een PLG begeleidt en wat cruciale momenten zijn in het PLG-proces. Zo ga je goed voorbereid van start, maar leer je ook om het met elkaar vol te houden, het leren te verdiepen en natuurlijk te oogsten.

Deze recensie is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management, PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!