PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Elke leerling kan uitblinken

Geef ruimte aan passies en sterke kanten
Yong Zhao

Een pleidooi voor personaliseerbaar onderwijs.

Recensie

Yong Zhao vindt dat er iets drastisch moet veranderen. Waarom kijken we steeds naar de tekorten van leerlingen? En leggen we alle leerlingen langs dezelfde lat? Elke leerling kan op zijn eigen unieke manier uitblinken, stelt Zhao. Daarom pleit hij voor personaliseerbaar onderwijs: onderwijs dat leerlingen de keuze biedt om hun eigen pad te creëren op basis van hun passies en sterke kanten.

Een inspirerend pleidooi, met krachtige voorbeelden uit de praktijk, dat je zeker tot denken aanzet!

Deze recensie is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management, PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!