PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Opbrengstgericht werken in 4D

Zo verbeter je onderwijs planmatig
Expertteam OGW4D

Dit boek beschrijft de cyclus van Opbrengstgericht Werken in 4D: Data, Duiden, Doelen en Doen.

Recensie

OGW4D is een cyclische, planmatige werkwijze voor het optimaliseren van de leeropbrengsten. Dit boek, de geactualiseerde versie van Duiden en Doen, richt zich op ib’ers, schoolleiders en bestuurders. Het beschrijft de cyclus van Opbrengstgericht werken in 4D®: Data, Duiden, Doelen en Doen.

Met OGW4D ontwikkel en verbeter je planmatig, gedifferentieerd onderwijs dat recht doet aan verschillen tussen leerlingen en tegelijk werkbaar is voor leerkrachten.

Dit boek geeft je de handvatten om met OGW4D aan de slag te gaan en biedt volop inspiratie met de vele praktijkvoorbeelden en handige kaders.

Deze recensie is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management, PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!