PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Leidinggeven aan zorg voor kwaliteit

E-learningcursus
Henk Poppen

De cursus behandelt het kwaliteitsgebied ‘Sturen, kwaliteitszorg en ambitie’ uit het Onderzoekskader van de Inspectie voor het Onderwijs.

Recensie

Wat verstaan we onder kwalitatief goed onderwijs? Hoe weet je dat het beste uit de leerlingen is gehaald? Hoe krijg je zicht op de kwaliteit en hoe bewaak je en borg je die kwaliteit? Hoe verbeter je de kwaliteit als die niet voldoet aan de eigen normen en ambities? En wat is daarbij de rol en taak van de schoolleider, het bestuur, het team en de ouders?

Deze e-learningcursus volg je online bij E-learning Wizard. De cursus behandelt het kwaliteitsgebied ‘Sturen, kwaliteitszorg en ambitie’ uit het Onderzoekskader van de Inspectie voor het Onderwijs.

Deze recensie is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management, PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!