PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Stap voor stap naar stevig leiderschap

Een praktische handreiking voor leidinggevenden in het onderwijs
Dick Both, Alex de Bruijn, Rens Rottier en Bram ter Harmsel

Dit boek neemt lopen door mul zand als metafoor voor leidinggeven. Met de stapstenen die de auteurs aandragen krijg je vaste grond onder de voeten en verstevig je jouw leiderschap.

Recensie

Dit boek neemt lopen door mul zand als metafoor voor leidinggeven. Met de stapstenen die de auteurs aandragen krijg je vaste grond onder de voeten en verstevig je jouw leiderschap.

Stapstenen

De stapstenen zijn gegroepeerd rond acht thema’s:

1. Collectieve ambitie

2. Inspireren

3. Communiceren

4. Duidelijk zijn over resultaat en feedback geven

5. Assertief optreden

6. Hitteschild zijn

7. Een gezaghebbende, maar dienende en bescheiden attitude

8. Sturen op flow

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

Leuker.nu
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij leren
Inspirify
AVS
Van Rooij Communicatie
Maak je eigen onderwijsboek
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!