PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Karma7

Overleven in de Zonderwereld
Nienke Disco

Wat als het kwaad overwint? Waar blijven we dan?

Dit boek behandelt het klimaatprobleem op een toegankelijke manier in een spannend verhaal.

Recensies Kinderboeken

Willow is een paar maanden geleden vanuit Amsterdam verhuisd naar een gehucht op de Veluwe. Ze kan maar moeilijk wennen aan het kleine, dorpse leven. Wanneer haar beste vriend Troy haar uitdaagt om ’s nachts naar de mysterieuze Kathedraal te gaan, waar het volgens de geruchten zou spoken, zegt ze ja.

Wat ze op dat moment nog niet weet, is dat die nachtelijke ontdekkingstocht misschien wel eens catastrofale gevolgen zou kunnen hebben. Niet alleen voor Willow en Troy, maar ook voor het voortbestaan van de mensheid… Wat als het kwaad overwint? Waar blijven wij dan? Hoe overleven wij in een Zonderwereld?

Filmpjes van Greenpeace

In dit boek staan zeven tekeningen met een QR-code waarmee je video's kunt bekijken. Bijna alle filmpjes zijn van Greenpeace, die ook hebben meegewerkt aan dit boek. Daarmee willen ze bij kinderen op een toegankelijke manier het klimaatprobleem onder de aandacht brengen. Het resultaat is een spannend boek voor kinderen vanaf 10 jaar.

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!