PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Het verwoeste eiland

Lees over Teun en Saar in de Tweede Wereldoorlog
Marco Kunst

De Serie 'Duik in de tijd van' brengt de geschiedenis tot leven voor kinderen. Dit boek speelt in de Tweede Wereldoorlog en volgt het leven van Teun en Saar. Hun dorp staat onder water. Zelfs na de bevrijding kunnen ze niet zomaar terug naar huis.

Recensies Kinderboeken

Het is 1944. Al vier jaar is het oorlog in Nederland. Teun en Saar wonen op het eiland Walcheren in Zeeland. Ook daar zijn de Duitse soldaten de baas. Maar het eind van de oorlog is in zicht: de bevrijders komen eraan. Als die de dijk bombarderen, overstroomt het zeewater Walcheren! Saar en Teun moeten nog heel wat doorstaan voor alles beter wordt.

Duik in de tijd van...

Dit boek is rijk geïllustreerd met tekeningen van Emma Ringelding. Het speelt in de tijd van de Wereldoorlogen. Het boek is onderdeel van de serie van uitgeverij Zwijsen: Duik in de tijd van...

  • Per tijdvak één boek
  • Brengt geschiedenis tot leven
  • Met leeftijdgenootjes in de hoofdrol
  • Met slimme weetjes, een tijdbalk en verwijzing naar sporen van toen in de omgeving van nu.
  • AVI E5
Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!