PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Achter de jagers aan!

Lees over Sol en Moen 10.000 jaar geleden
Elisa van Spronsen

De Serie 'Duik in de tijd van' brengt de geschiedenis tot leven voor kinderen. Dit boek speelt 10.000 jaar geleden en volgt Sol en Moen. Lees hoe deze kinderen moeten overleven in de natuur.

Recensies Kinderboeken

Het is 10.000 jaar geleden. De stoere Sol woont in een jagersgroep. Sol kan heel goed voedsel verzamelen: ze weet overal bessen en zaden te vinden. En ze is een kei in vissen.

Sol ergert zich rot aan de jagers, die altijd zo opscheppen. Ze zou zelf weleens op jacht willen! ‘Je bent een meisje,’ zegt haar beste vriend Moen. En daarom mag ze niet mee.

Het Lentefeest komt eraan en de mannen gaan op jacht. Sol zwaait Moen uit. Die nacht krijgt Sol een verschrikkelijke droom. Moen is in gevaar! Sol bedenkt zich geen moment: ze moet achter de jagers aan! 

Duik in de tijd van...

Dit boek is rijk geïllustreerd met tekeningen van Hélène Jorna. Het speelt in de tijd van Jagers en Boeren. Het boek is onderdeel van de serie van uitgeverij Zwijsen: Duik in de tijd van...

  • Per tijdvak één boek
  • Brengt geschiedenis tot leven
  • Met leeftijdgenootjes in de hoofdrol
  • Met slimme weetjes, een tijdbalk en verwijzing naar sporen van toen in de omgeving van nu.
  • AVI M5
Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!