PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

De husselrace

Mees Kees
Mirjam Oldenhave

Veel kinderen zijn al fan van de boeken van Mees Kees. En aan deel 12 - De husselrace - zullen ze weer veel plezier beleven.

Recensies Kinderboeken

Deel 12 alweer!

Het onderwerp van dit boek in de serie 'Mees Kees' is de Nationale Voorleeswedstrijd die alleen is bedoeld voor groep 7 en groep 8. De klas van Mees Kees (groep 6) mag niet meedoen. En Sammy de Husselaar al helemáál niet. Jammer hoor!

Maar wat doen ze daar dan, met al die spandoeken en vlaggen? En trouwens, waarom hebben Tobias en de broer van Mees Kees ineens zo'n haast? 

Een grappig boek voor kinderen vanaf 8 jaar. Met prachtige illustraties van Rick de Haas.

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

Leuker.nu
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij leren
Inspirify
AVS
Van Rooij Communicatie
Maak je eigen onderwijsboek
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!