PO Management

Open menu
Thema's
Agenda
Panama-conferentie
20 januari 2022

De 40e Panama-conferentie over reken-wiskundeonderwijs vindt plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 januari 2022. Thema ’40 x Panama: verleden, heden en toekomst’ De Panama-conferentie bestaat 40 jaar! Dat is reden voor een feestje, compleet met terugblikken op hoogtepunten uit die 40 edities evenals vooruitkijkjes naar wat we de komende 40 jaar kunnen gaan verwachten. Zonder hierbij voorbij te gaan aan de actualiteit waarin dagelijks minimaal 40 reken-wiskundige vraagstukken voorbijkomen.
Ga naar de website

NIVOZ Onderwijsavond: Over ongelijkheid en de rol van toetsing in ons onderwijs
13 april 2022

De tweedeling van de samenleving in insiders en outsiders dreigt al op jonge leeftijd, door de rol van de school als ‘selectiefabriek’. Gestandaardiseerde toetsing zou een eerlijke vergelijking mogelijk moeten maken, maar biedt te weinig ruimte voor en inzicht in ontwikkeling. Wanneer insiders de inhoud, cultuur en evaluatie van ons onderwijs bepalen, blijft ongelijkheid in stand. Welke tegenkracht kunnen scholen bieden om leerlingen echt verder te helpen?
Ga naar de website

NIVOZ Onderwijsavond: Over onderwijs dat de menselijke waardigheid recht doet
15 juni 2022

Leraren en leerlingen zijn geen robots, zij hebben hun eigenheid die gerespecteerd moet worden. Wat betekent het om recht te doen aan de universele rechten van mensen en dus ook oog te hebben voor dat wat er hier en nu voor dit kind nodig is? In hoeverre wordt het recht op onderwijs en het recht op goed en passend onderwijs voor elk kind in Nederland nageleefd?
Ga naar de website

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!