PO Management

Open menu
Thema's
Agenda
De intern begeleider als kwaliteitscoördinator
24 september 2024

De rol van de intern begeleider verandert. Je werkt steeds meer preventief. De focus ligt op het stimuleren en coördineren van de onderwijskwaliteit op school, in plaats van op zorg en ondersteuning. Als intern begeleider ben je werkzaam binnen drie domeinen: focus op leren, data en reflectie én ondersteuning en zorg. Deze drie domeinen zijn leidend in jouw werk als kwaliteitscoördinator. In deze opleiding komen de domeinen uitgebreid aan bod, zodat jij als intern begeleider nog meer grip krijgt op de kwaliteit van jullie onderwijs. Krijg in 1 jaar handvatten om jouw rol als kwaliteitscoördinator vorm te geven!
Ga naar de website

Congres: De intern begeleider als kwaliteitscoördinator
03 oktober 2024

Als intern begeleider is je rol veelomvattend, want je richt je op het verbeteren van de onderwijskwaliteit, het professionaliseren van leerkrachten en het regisseren van de ondersteunings- en zorgstructuur. Voor welke nieuwe uitdagingen en opgaven kom je te staan in jouw rol als kwaliteitscoördinator? Hoe maak jij je de domeinen ‘leren’, ‘data, monitoring en reflectie’ en ‘ondersteuning en zorgstructuur’ eigen? En hoe creëer je een kwaliteitscultuur op school? Ontwikkel je in de rol van kwaliteitscoördinator!
Ga naar de website

Coachend Leidinggeven
12 november 2024

Van jou als leidinggevende wordt verwacht dat je het beste uit je medewerkers en team haalt. Om dit te doen, is het nodig dat jij je stijl van leidinggeven afstemt op wat je medewerkers van jou vragen. Coachend leidinggeven is hiervoor een uitstekend hulpmiddel. Hoe communiceer je zonder oordeel? Hoe zorg je dat beslissingen door het hele team gedragen worden? En wat zijn handvatten in het omgaan met veranderingen binnen jouw team? Verhoog het zelfsturend en probleemoplossend vermogen van jouw medewerkers met de juiste coachingstechnieken!
Ga naar de website

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!