PO Management

Open menu
Thema's
Motivatie
Stichting Quadraten is de verzuiling voorbij
Stichting Quadraten is de verzuiling voorbij

Penta Primair (christelijk) en Westerwijs (openbaar) schrijven onderwijsgeschiedenis. Sinds 1 januari vormen ze één stichting, Quadraten. Aan meer dan 150 jaar verzuiling lijkt in dit deel van Groningen en Drenthe een einde te komen.

Scholen met een christelijke en scholen met een openbare signatuur zoeken samen met een achttal samenwerkende scholen een nieuwe, eigen identiteit. Dat betekent informele samenwerkingsen samenlevingsscholen en openbare en christelijke scholen onder één bestuur.

Lees verderFrank Stienissen

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!