PO Management

Open menu
Thema's
Blink
Organisatie
Blink 
Adres
Willemsplein 2, 5211 AK 's Hertogenbosch 
Telefoonnummer
073 - 85 000 33 
E-mailadres
onderwijssupport@blink.nl 
Website
https://blink.nl/
Beschrijving

Blink

Blink is de meest innovatieve leermiddelenontwikkelaar van Nederland. Onze lesmethodes dagen kinderen uit om hun talenten te ontwikkelen én de wereld te ontdekken.

Ruim 610.000 leerlingen op 4.100 scholen krijgen dagelijks les met een methode van Blink.

Onze leermiddelen bieden leraren de juiste tools om les te geven zoals zij dat willen.

Het lesmateriaal ontwikkelen we samen met leraren, leerlingen en wetenschappers. En we verwerken hierin de laatste wetenschappelijke inzichten over leren. Het prikkelen van de nieuwsgierigheid staat centraal, want nieuwsgierigheid is de motor van leren.

Meer weten? Ga naar www.blink.nl

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!