PO Management

Open menu
Thema's
Educatiemaster
Organisatie
Educatiemaster 
Adres
Vrijdal 37, 9723 CZ Groningen 
Telefoonnummer
06 460 88 486 
E-mailadres
info@educatiemaster.nl 
Website
http://www.educatiemaster.nl
Beschrijving

Educatiemaster

Educatiemaster is hét digitale platform waar vakinhoudelijke informatie aan leerkrachten wordt aangeboden. Het draagt bij aan een structurele invulling van (zelf-)educatie van leerkrachten & stimuleert kennisdeling tussen leerkrachten en scholen.

Het gebruik van Educatiemaster is de eenvoudigste professionaliserings-slag voor uw school. Educatiemaster sluit aan op Actieplan Leraar 2020 en geeft met een concrete invulling aan de CAO-afspraken omtrent deskundigheids-bevordering een duidelijke impuls aan de kwaliteit van uw school.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!