PO Management

Open menu
Thema's
E-learning Wizard B.V.
Organisatie
E-learning Wizard B.V. 
Adres
Hoofdstraat 119, 9944 AD Nieuwodla 
Telefoonnummer
06 - 58 71 36 18 
E-mailadres
info@e-learningwizard.nl 
Website
https://www.lerarenacademie.nl/
Beschrijving

E-learning Wizard B.V.

E-learning Wizard is een instituut voor kort beroepsonderwijs. We zijn geregistreerd bij het CRKBO en ondersteunen organisaties bij de ontwikkeling van e-learning en bieden met een eigen platform de mogelijkheid om e-learningcursussen te maken en te publiceren.

Voor het onderwijs publiceren we e-learningcursussen voor leerkrachten, intern begeleiders en directeuren in de Lerarenacademie. Tevens bieden we de mogelijkheid aan scholen om een eigen nascholingsacademie te maken met daarin ons complete cursusaanbod uit de Lerarenacademie én uw eigen scholing. Zo maakt u de professionalisering van uw team laagdrempelig en eenvoudig.

Partners

Leuker.nu
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij leren
Inspirify
AVS
Van Rooij Communicatie
Maak je eigen onderwijsboek
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!