PO Management

Open menu
Thema's
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Organisatie
Civas Onderwijs & Kinderopvang 
Adres
Aarhusweg 4-12, 9723 JJ Groningen 
Telefoonnummer
0596 - 855 451 
E-mailadres
onderwijs@civas.nl 
Website
www.civasonderwijs.nl
Beschrijving

Civas Onderwijs & Kinderopvang

Civas Onderwijs & Kinderopvang is een instituut voor kort beroepsonderwijs. Wij bieden professionalisering voor het héle team in het primair onderwijs en IKC met de implementatie van een eigen academie voor online en blended leren.

 

Kies je voor een academie van Civas Onderwijs & Kinderopvang, dan kies je voor een nascholingsaanbod dat altijd actueel, accuraat en compleet is. Met ons aanbod willen we ervoor zorgen dat je kan leren, groeien en bloeien in een team dat efficiënt en effectief samenwerkt in een lerende organisatie en zo het onderwijs verder versterkt. We maken nascholing voor alle doelgroepen in het primair onderwijs en IKC. Bij ieder pakket hoort persoonlijke begeleiding, zodat jij en je team snel aan de slag kunnen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat veranderingen in het leren van leraren effectief en duurzaam zijn. Daarom bieden wij ook ondersteuning bij de implementatie van online en blended leren. Civas Onderwijs & Kinderopvang wil de beste leerkracht voor ieder kind.

www.civasonderwijs.nl 

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!