PO Management

Open menu
Thema's
TSO-ASSISTENT
Organisatie
TSO-ASSISTENT  
Adres
Westerstraat 7, 1015 LT Amsterdam 
Telefoonnummer
020 623 8459 
E-mailadres
info@tso-assistent.nl 
Website
http://www.tso-assistent.nl
Beschrijving

TSO-ASSISTENT

Een innovatieve online applicatie voor de complete registratie en administratie van de tussenschoolse opvang.

Niet langer stapels papier op tafel en uren cijferen, maar tijd voor contact met ouders en krachten, veiligheid en professionaliteit.

Een beproefde 24/7 dienst voor een gezonde overblijf in eigen beheer met behoud van de inkomsten voor de school zélf. Een fantastisch alternatief voor het continurooster en uitbesteding.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!