PO Management

Open menu
Thema's
Kennisnet
Organisatie
Kennisnet 
Adres
Postbus 778, 2700 AT Zoetermeer 
Telefoonnummer
0800 - 321 22 33 
E-mailadres
info@kennisnet.nl 
Website
http://www.kennisnet.nl
Beschrijving

Kennisnet

Kennisnet laat ict werken voor het onderwijs

Basisscholen zijn elke dag bezig met het realiseren van het allerbeste onderwijs voor iedere leerling. Het gebruik van ict is hierbij vanzelfsprekend.

Kennisnet is de publieke ict-partner voor het onderwijs. Wij brengen het onderwijs in positie om maximale kracht uit ict te halen. Kennisnet laat ict werken voor het onderwijs omdat iedere leerling excellent onderwijs verdient.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!