PO Management

Open menu
Thema's
Muiswerk Educatief
Organisatie
Muiswerk Educatief 
Adres
J.A. van Seumerenlaan 5-7, 1422 XS Uithoorn 
Telefoonnummer
0297 - 361664 
E-mailadres
verkoop@muiswerk.nl 
Website
http://www.muiswerk.nl
Beschrijving

Muiswerk Educatief

Muiswerk Educatief is ontwikkelaar en uitgever van interactieve en adaptieve leermiddelen voor het onderwijs. Onze programma’s zijn volledig web based en geschikt voor iedere PC, Mac, laptop en tablet. Inmiddels gebruiken meer dan 150.000 leerlingen en studenten op ruim 2800 scholen en instellingen Muiswerkprogramma's online, van kleutergroep tot hogeschool en van penitentiaire inrichting tot de Politieacademie.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!