PO Management

Open menu
Thema's
Breedveld mobiele wandsystemen
Organisatie
Breedveld mobiele wandsystemen 
Adres
Postbus 60, 6650 AB Druten 
Telefoonnummer
0487-542888 
E-mailadres
info@breedveld.com 
Website
http://www.breedveld.com
Beschrijving

Breedveld mobiele wandsystemen

BREEDVELD haalt het beste uit uw ruimteverdeling. Met winst op alle fronten. Niet alleen door efficiënt ruimtegebruik en esthetische perspectieven, maar ook doordat u beslist gaat profiteren van de beproefde BREEDVELD-kwaliteit. Dat de wanden er kwalitatief hoogwaardig uitzien, spreekt voor ons voor zich. Maar een groot deel van de échte kwaliteit is helemaal niet zichtbaar. Want deze ligt in de wanden verborgen. In geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal. En dat allemaal met een uiterst interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!