PO Management

Open menu
Thema's
Agenda
Leergang Pedagogisch Leiderschap
05 november 2024

Een pedagogisch leider maakt het verschil! Zo’n leider beweegt zich aan de grenzen van de mogelijkheden van zijn leraren, zoals leraren zich aan de grenzen van de mogelijkheden van hun leerlingen begeven. Het vraagt bewustwording om de gelaagdheid van complexe organisaties en menselijk gedrag te doorgronden. Zowel het gedrag van de professionals, als van de leerlingen en hun ouders.
Ga naar de website

Coachend Leidinggeven
12 november 2024

Van jou als leidinggevende wordt verwacht dat je het beste uit je medewerkers en team haalt. Om dit te doen, is het nodig dat jij je stijl van leidinggeven afstemt op wat je medewerkers van jou vragen. Coachend leidinggeven is hiervoor een uitstekend hulpmiddel. Hoe communiceer je zonder oordeel? Hoe zorg je dat beslissingen door het hele team gedragen worden? En wat zijn handvatten in het omgaan met veranderingen binnen jouw team? Verhoog het zelfsturend en probleemoplossend vermogen van jouw medewerkers met de juiste coachingstechnieken!
Ga naar de website

Webinar Evidence informed werken
18 november 2024

Wil jij op een onderzoekende manier werken aan onderwijsontwikkeling? En zoek je handvatten om evidence informed werken in de school te stimuleren? In dit webinar van de PO-Raad neemt Anje Ros je mee in hoe evidence-informed werken in de praktijk vorm krijgt.
Ga naar de website

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!